Buketler

Buketler, uzun yıllar boyunca en vazgeçilmez hediyelerden biri olmuştur. Çeşitli çiçek aranjmanları ve her özel gün için uygun olarak hazırlanan çiçek buketi ve çeşitleri, sevdiklerinizi şımartmak için onlara verebileceğiniz en anlamlı hediyeler arasındadır.


Her tarz ve duruma uygun olan çiçek buketi için sitemizdeki ürünleri gözden geçirebilir, günlük olarak tedarik edilen ve taze çiçeklerle bir araya getirilen buketlerden size uygun olanı seçebilir ve aynı gün içinde teslim edilmek üzere çiçek siparişi oluşturabilirsiniz.

Özel Günler İçin Çiçek Buketi

Sevgililer günü, doğum günü, yeni iş & terfi, yeni doğan tebriği ve daha bunun gibi pek çok özel günü, kişiye özel olarak hazırlanmış bir çiçek buketi ile taçlandırın. Birbirinden farklı anlamlara sahip olan çiçekler, samimiyet ve sevginizi ifade etmenin en güzel yollarındandır. Özel günler için çiçek buketi almak ve daha çok fazlasını keşfetmek için, sitemizdeki ürünleri gözden geçirebilirsiniz ve anında online sipariş oluşturabilirsiniz.

Çiçek Buketi Fiyatları

Çiçek buketi fiyatları, bukette kullanılan çiçeğin türüne, rengine, sayısına ve boyutuna göre değişiklik gösterir. 5’li şakayık buketi ve sonbahar buketinden, pembe lale buketi ve turuncu renkli şık çiçek buketine kadar pek çok farklı çeşit ve aranjman ile her bütçeye uygun çiçek buketi tasarımlarımız bulunmaktadır. Çiçeklerimiz günlük olarak tedarik edilmekle birlikte, sizlere en taze çiçekleri göndermeyi garanti ediyoruz. Aynı gün teslimat ile anında çiçek siparişi oluşturabilirsiniz.

Buket Bakımı

Çiçeklerin ömrünü uzatmak ve solmamalarını sağlamak için, düzenli olarak buket bakımı yapılması gerekir. Bu adımları düzenli olarak izlediğiniz sürece, çiçek buketini daha uzun bir süre yaşatabilirsiniz.

  • İlk adım, çiçek buketini vazoya koymaya hazır hale getirmektir. Düzenli durması için birbirine ip veya kurdele ile bağlanmış çiçekleri buket içerisinden çıkarın ve ipi kesin.

  • Çiçekleri koyacağınız vazonun büyüklüğüne göre, çiçek diplerinde kalan yaprakları suya girmeyecek şekilde kesin.

  • Çiçekleri tamamen suya koymadan sonra çiçek uçlarını da aynı şekilde 2-3 cm kadar kesin. Bu işlem, çiçeklerin suyu daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde almasını sağlar. 

  •  Kullanacağınız vazonun cam olması tavsiye edilmekle birlikte, vazodaki suyun her gün değiştirilmesi, çiçeğin sağlığı açısından büyük önem taşır. 


Buket Çiçek Çeşitleri ve İsimleri

Buketler, pek çok farklı çeşide sahip olarak her tarza ve bütçeye uygun olarak bulunur. İster sevgililer günü, anneler günü veya babalar günü, ister evlilik yıldönümü çiçekleri, teşekkür veya geçmiş olsun buketi olsun, farklı anlamlara sahip rengarenk çiçeklerle, hislerinizi karşınızdakine bir çiçek buketi aracılığıyla iletebilirsiniz. 


Lila renkli çiçeklerle donatılmış şık çiçek buketiMichel”, ayçiçekleri ve turuncu renkli çiçeklerden hazırlanmış sonbahar buketiNancy” ve çok daha fazlası için, sitemizdeki ürünleri ve farklı kategorileri gözden geçirebilirsiniz.

Şakayık Buketi

Şefkatin sembolü olan şakayık çiçeği ve şakayık buketi, özel günlerde veya içinizden geldiğinde sevdiklerinize verebileceğiniz en tatlı çiçeklerden biridir. Mahcubiyet anlamına gelen beyaz şakayık buketi ile en içten özürlerinizi iletebilir, iyi şans ve refah anlamına gelen pembe şakayık buketiPeony Small” ile sevdiklerinize sürpriz yapabilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Gül Buketi

Amacınıza uygun olarak seçeceğiniz bir gül buketi, pek çok özel gün için sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en iyi seçenekler arasındadır. Beyaz gül buketi “Mathilda”, kırmızı gül buketi “Amour” veya pembe gül buketi “Pink Love” ile, özel günleri beklemeden sevdiklerinize sürpriz yapmanın tam zamanı.


  • Lale Buketi

Birine lale buketi hediye etmek, en masum ve saf hislerinizi ifade etmenin en güzel yollarındandır. İyi şans ve sevgiyi temsil eden pembe lale, saflığın ve af dilemenin sembolü beyaz lale, soyluluğu temsil eden mor lale, umut ve iyi niyet anlamına gelen sarı lale... Bütün bu renkleri içerisinde barındıran “Rainbowlale buketi ile, sevdiklerinize olan minnettarlığınızı ve sevginizi dile getirin.