Aranjmanlar

Aranjman çiçek, sevdiklerinize hediye etmek için şık ve zarif bir seçenektir. Buketler ile karşılaştırıldığında vazoda çiçek aranjmanı, görünüşü ile daha estetik ve daha uzun süreli olarak muhafaza edilebilir.


Her tarza uygun çeşitli vazo tasarımlarından oluşan çiçek aranjmanları ile siz de sevdiklerinize sürpriz yapabilir, özel günleri daha özel hale getirebilirsiniz. Günlük olarak tedarik edilen ve taze çiçeklerle bir araya getirilen vazoda çiçek aranjmanları arasından size uygun olanı seçebilir ve aynı gün içinde teslim edilmek üzere anında çiçek siparişi oluşturabilirsiniz.


Aranjman Çiçek Ne Demek

Özenle seçilmiş çeşitli bitkilerin ve çiçeklerin bir araya getirilerek estetik bir uyum içinde düzenlenmesine aranjman çiçek denir. Çiçek aranjmanı bir tür sanat olarak kabul edilir ve bu sanat, renklerin, doku ve formların birbiriyle uyumlu bir şekilde birleştirilmesiyle oluşturulur. 


Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü gibi özel günler ve günlük yaşamın sade anlarına kadar her tür ortamı süslemek için ideal olan aranjmanlar, sevdiklerinize hediye etmek ve özel bir mesaj göndermenin zarif bir yoludur. Siz de bu büyüleyici çiçek dünyasına adım atmak, yaşam alanlarınıza veya özel günlerinize renk ve anlam katmak için sayfamızda bulunan çiçek kategorilerini gözden geçirebilirsiniz.


Aranjman Fiyatları

Aranjman fiyatları, tasarımda kullanılan çiçeğin türüne, sayısına, boyutuna ve bunun gibi diğer faktörlere göre değişiklik gösterir. Çiçek aranjmanında kullanılan vazonun veya kutunun boyutu, aranjmanın teması veya kişiye özel olarak hazırlanması da aranjman fiyatlarını etkileyen faktörler arasındadır. 


Websitemizde her bütçeye ve tarza uygun olan aranjman çiçek seçeneklerini inceleyip sizin için en uygun aranjmanı seçebilir, aynı gün içinde teslim seçeneği ile günlük olarak tedarik edilen taze çiçekler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.


Solmayan Çiçek Aranjman

Her bir çiçek, bir hikayenin başlangıcı; solmayan çiçek aranjmanları ise bu hikayeleri ölümsüzleştirmenin en zarif yollarındandır. Doğum günü, yeni iş tebriği, yeni doğum ve bunun gibi pek çok özel günlerde, sevdiklerinize kalıcı bir iz bırakmak istediğinizde, vazoda solmayan çiçek aranjmanları her anı unutulmaz kılın.


Özel tasarım mermer vazoda solmayan çiçek aranjmanıElena”, şoklanmış ortanca, solmayan katmerli pembe gül ve kuru bitkiler ile hazırlanmış “Carmen”, ve bunun gibi daha pek çok solmayan çiçek aranjmanı için sitemizi ziyaret edebilir, bu özel aranjmanlarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 


Çiçek Aranjman Modelleri 

Çiçekler, doğanın bizlere sunduğu en zarif hediyelerden biri. Her biri kendi özgün güzellikleri ve anlamlarıyla, duygularımızı ifade etmenin en doğal yolunu sunar. Çiçek Aranjman Modelleri, bu eşsiz güzellikleri sanatla birleştirerek, sizlere ve sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatmak için tasarlanmıştır.


Ürünlerimizden sonbahar renkleri ile içinizi ısıtacak olan “Romina”, pastel tonlarındaki anastasialar, güller ve cybidium orkideler ile tasarlanmış olan “Vera”, özel taş vazoda bütün şıklığı ile herkesi büyüleyecek olan bohem çiçek aranjmanı “Victoria” ve çok daha fazlası için websitemizi ziyaret edin, aynı gün teslimat seçeneği ile sevdiklerinizi mutlu edin! 


Kuru Çiçek Aranjmanı

Kuru Çiçek Aranjmanları, zamansız güzellikleri ve bakım gerektirmeyen yapılarıyla dikkat çeker. Bu aranjmanlar, rustik ve doğal bir dokunuş arayanlar için idealdir. Her bir kuru çiçek,  uzun süreli bir estetik sunmak üzere tasarlanır ve sevdiklerinize hediye etmek için zarif seçeneklerdendir. Kuru çiçek aranjmanlarını evlerinizde, ofislerinizde ya da herhangi bir yaşam alanında sergileyerek, mekanınıza sıcak ve samimi bir atmosfer katabilirsiniz.

Gül Aranjmanı

Aşkın ve tutkunun evrensel simgesi olan güller ve gül aranjmanı, romantik bir jestten, derin saygıyı ifade eden duruşa kadar, her türlü duyguyu iletmek için mükemmel bir tercihtir. Klasik kırmızı gülden pastel tonlarına, sevgililer günü, anneler günü, doğum günü ve daha bunlar gibi birçok özel günde sevdiklerinize gül aranjmanı hediye etmek, onları mutlu etmenin en düşünceli yollarındandır. 


Siyah vazoda kırmızı çiçekler ve kırmızı güllerden oluşan “Elegance”, turuncu güller, orkideler ve mevsim yeşillikleriyle hazırlanmış “Vivienne” ve bunun gibi birçok aranjman çiçek seçeneklerini websitemize girerek gözden geçirebilir, en taze çiçekleri inceleyerek size en uygun hediye seçeneğini bulabilirsiniz. 


Lilyum Aranjman

Lilyum çiçeği yeniden doğuş ve saflık anlamına gelir ve lilyum aranjman, saf güzellikleri ve zarif duruşlarıyla her özel anı ölümsüzleştirmek birebirdir. Bu etkileyici çiçekler, hoş kokuları ve göz alıcı renkleri ile her ortamı aydınlatır, Başta anneler günü olmak üzere her tür özel günler için lilyum aranjman, duygularınızı ifade etmek için verebileceğiniz en anlamlı hediyelerdendir. 


Orkide Aranjman

Orkide Aranjman, egzotik güzellikleri ve zarif duruşları ile modern ve şık bir dokunuş sunar. Uzun ömürlü ve asil bu çiçekler, minimalist ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeker. Her orkide aranjmanı, özel anlarınızı değerlendirmek ve sevdiklerinize unutulmaz bir hediye sunmak için özenle hazırlanır.


Taş vazoda özenle bir araya getirdiğimiz pembe orkide aranjmanıGrande Pink” ile en masum duygularınızı dile getirebilir, beyaz orkide aranjmanıGrande White” ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

Gerbera Aranjmanı

İyiliği ve mutluluğu temsil eden gerbera çiçeği, renkli ve enerjik yapıları ile yaşam alanlarınıza pozitif enerji ve neşe katar. Gerbera aranjmanı, canlı ve çarpıcı görünümü ile her tür özel gün için mükemmel bir tercihtir.


Yeni doğan, iş tebriği, özür ve teşekkür gibi sebeplerle hediye etmek için kişiye özel olarak alabileceğiniz gerbera aranjmanı, sevdiklerinizin yüzünde mutluluk yaratmak için idealdir.